ISO 27001 Den Bosch en omgeving

ISO 27001 Den Bosch

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor een ISO 27001 certificering in Den Bosch en omstreken? Een betaalbare en betrouwbare partner met ervaren en deskundige adviseurs? Dan kan ISO Privacy Advies u helpen.

 

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met ISO 27001 certificering laat u zien dat u voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.  Informatiebeveiliging is tegenwoordig voor elk bedrijf van groot belang. Een datalek van bijvoorbeeld persoonsgegevens heeft namelijk niet alleen sterke financiële gevolgen maar ook uw reputatie kan worden aangetast. Met een ISO 27001 certificering laat u zien dat u maatregelen heeft getroffen tegen informatiebeveiligingsrisico’s.

 

ISO 27001 norm

De ISO 27001 norm is een internationaal erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Het is de snelstgroeiende norm op dit moment. In de norm staat beschreven hoe een organisatie informatiebeveiliging procesmatig kan inrichten. Door het behalen van een ISO 27001 certificering laat u zien dat uw organisatie aantoonbaar voldoet aan alle eisen en dat u de juiste maatregelen heeft getroffen tegen informatiebeveiliging risico’s. Op deze manier laat u zien dat u de informatie beveiliging op orde heeft binnen uw organisatie.

 

Waarom ISO 27001?

ISO 27001 is een middel om risico’s van een bepaald gebied van informatiebeveiliging (scope) onder controle te krijgen. Dit geeft de volgende voordelen voor uw organisatie:

  • Voldoen aan de eisen van uw (potentiële) klanten
  • Het tilt uw organisatie naar een hoger niveau
  • Het biedt commercieel kansen
  • Het beschermt uw imago
  • U voldoet aantoonbaar aan de huidige wet- en regelgeving

 

ISO 27001 kosten; afhankelijk van uw scope en eigen werkzaamheden

Om te voldoen aan de ISO 27001 zal u een aantal uitgaves moeten doen. De kosten bestaan uit een eenmalig deel en een structureel deel. Het eenmalige deel betreft de implementatiekosten van een externe partij zoals ISO Privacy Advies. Een adviseur van ISO Privacy Advies komt bij u op locatie en helpt u procesmatig met het implementeren van de ISO 27001 norm. Naast de kosten van een externe partij zijn er ook de interne kosten. U dient rekening te houden dat, afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de scope van het gebied, het noodzakelijk is om interne capaciteit beschikbaar te stellen. Tijdens de implementatie van circa 4 tot 6 maanden zal de inzet circa 1 tot 2 dagen in de week zijn. Na de implementatie moet het managementsysteem (ISMS) worden onderhouden. Ook zijn er kosten voor de certificeringsinstelling. Deze kosten variëren per bedrijf, ISO Privacy Advies werkt met een betrouwbare partner voor de certificering maar u mag natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar een certificeringsinstantie. Een certificaat is geldig voor 3 jaar, wel moeten er ieder jaar opnieuw audits worden uitgevoerd om te controleren of u nog steeds voldoet aan de eisen van de norm. Na 3 jaar zal er opnieuw gecertificeerd moeten worden.

 

Waarom ISO Privacy Advies?

ISO Privacy Advies is een deskundig bedrijf op het gebied van ISO trajecten en AVG implementatie. Vele bedrijven hebben inmiddels met succes de AVG geïmplementeerd middels de zelf ontworpen unieke software van AVG online. Ook zijn er diverse ISO 27001 trajecten geïmplementeerd variërend van een ICT bedrijf tot een online leeromgeving. De adviseurs zijn bekwaam, professioneel en denken met u mee. Middels een duidelijk projectplan, heldere werkwijze en volledige documentatie zorgen zij voor de juiste weg naar certificering.

 

Referenties ISO Privacy Advies

“ISO Privacy Advies heeft ons super geholpen tijdens het ISO 27001 traject. Ze zijn zeer professioneel, nauwkeurig, erg behulpzaam, meedenkend en ook nog eens leuk in de omgang! Kortom een goede keuze!”
Maarten Franken – Directeur GoodHabitz

“We zijn halverwege het ISO traject en tot nu toe bevalt het ons erg goed met de adviseur van ISO Privacy Advies. Ze is overzichtelijk, duidelijk en gestructureerd. Echt een aanrader voor elke organisatie!”
Roger Zweegers – Directeur OBI Automatisering

 

Wacht niet langer en ga voor ISO 27001 certificering

Bel ons op 040 78 7 8 750 of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een gratis kenningsmakingsgesprek bij u op locatie in Den Bosch of omgeving. U bent in een uurtje volledig op de hoogte van de voordelen van een ISO 27001 certificering met de inzet van ISO Privacy Advies.

 

Bel voor meer informatie 040 78 78 750 of mail naar info@isoprivacy.nl