Privacy software – AVG/GDPR totaaloplossing vanaf € 1.950,-

ISO Privacy Advies helpt uw organisatie volledig te voldoen aan de AVG/GDPR met de privacy software van AVG online en maatwerk begeleiding bij u op locatie.

Met ingang van 25 mei 2018 dienen alle organisaties binnen de Europese Unie te voldoen aan de AVG/GDPR privacywetgeving (de Algemene Verordening Gegevensbescherming, in het Engels ook wel GDPR genoemd). De Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is daarmee komen te vervallen.

Deze privacy wetgeving betekent dat u als organisatie een documentatieplicht heeft om aan te tonen dat u technische en organisatorische maatregelen heeft genomen om persoonsgegevens te beschermen.

De Autoriteit Persoonsgegevens is in Nederland de instantie die bevoegd is bij u te controleren en boetes uit te delen.

 

Privacy software van AVG online voor een volledige implementatie binnen uw organisatie

ISO Privacy Advies heeft in samenwerking met de doe-het-zelf AVG software van AVG online een unieke methode ontwikkeld om de privacy wetgeving binnen uw organisatie te implementeren. Afhankelijk van de hoeveelheid werk die u wilt uitbesteden is het mogelijk om uw hoeveelheid tijd die u zelf moet investeren tot slechts enkele dagen te beperken.

De implementatie van een goed AVG/GDPR privacy beleid is een hele klus. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft handreikingen gedaan in de vorm van een 10-stappenplan, zodat u zeker weet dat u de juiste maatregelen heeft getroffen. U kunt in principe dus zelf aan de slag zonder hulp van derden! Mocht u toch begeleiding willen en hulp door middel van software, dan kunt u de AVG uitbesteden volgens de methode van ISO Privacy Advies.

 

Unieke methode!
Privacy software van AVG online + begeleiding door een privacy officer.

Afhankelijk van de werkzaamheden die u zelf wilt uitvoeren kunt u zelf bepalen wat de kosten zullen zijn.

ISO Privacy advies geeft maatwerk begeleiding en workshops bij u op locatie om u te helpen voldoen aan de AVG/GDPR privacywetgeving aan de hand van de software van AVG online.

De software van AVG online helpt door middel van online invulformulieren en voorbeeld documenten en genereert de juiste documentatie om aantoonbaar te voldoen aan de privacywetgeving.

 

100 % voldoen aan de AVG met privacy software van AVG online

Met de unieke software van avgonline.nl maakt u uw organisatie in 10 stappen aantoonbaar compliant met AVG privacy wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Met online invulformulieren en voorbeeld documenten zoals verwerkersovereenkomsten en de PIA, wordt u door het hele 10 stappenplan van de Autoriteit Persoonsgegevens heen geloodst en leert u de juiste stappen te nemen om uw privacy beleid te maken en te implementeren binnen uw organisatie.

Het 10-stappenplan met invulformulieren

De invulformulieren van AVG online loodsen u door het 10-stappenplan van de Autoriteit Persoonsgegevens, zodat u zeker weet dat u met alle regels van de AVG privacy wetgeving rekening heeft gehouden. Na afronding van de 10 stappen met invulformulieren genereert u uw eigen “Privacy beleid” document in PDF formaat. Met dit Privacy document en overige voorbeeld documenten kunt u aan de Autoriteit Persoonsgegevens aantonen dat u voldoet aan de wetgeving en uw verantwoordingsplicht.

Verwerkingsregister

Mijn AVG online helpt u met het inventariseren van de gegevensverwerking binnen uw bedrijf. Vervolgens worden deze dit verwerkt in een verwerkingsregister, een overzicht van de processen, doelen en overige informatie van de data.

De AVG verplicht organisaties hiertoe en legt zo meer verantwoordelijk bij u neer om aan te tonen dat u aan de privacyregels voldoet.

DPIA

Na het uitvoeren van een risicoanalyse op uw inventarisatie gegevensverwerking bij Stap 3 heeft u een beeld van de risico’s binnen uw organisatie. AVG Online ondersteund u met workshops, uitgebreide informatie en voorbeelddocumenten in mijn AVG Online om vervolgens een Data Privacy Impact Assessment (DPIA) uit te voeren. Dit is een uitgebreid onderzoek om de risico’s van gegevensverwerkingen in kaart te brengen.

Verwerkersovereenkomsten, privacy statements en meer..

Met AVG online heeft u toegang tot alle voorbeelddocumenten die beschikbaar zijn, zoals verwerkersovereenkomsten, privacy statements en meer. De voorbeeld documenten zijn voorzien van uitleg en worden ook behandeld in Workshop privacywetgeving.

 

Aantoonbaar voldoen met het documentenplein in AVG online

Wanneer u alle 10 stappen heeft doorlopen kunt u met de documenten in uw “AVG dossier” aantoonbaar laten zien dat u voldoet aan de Privacy wetgeving.
Uw “AVG dossier” is uw documentenplein binnen AVG online. Hier kunt u voorbeeld documenten downloaden en uw aangepaste documenten uploaden, waarmee u aantoonbaar kunt maken dat u aan de privacy wetgeving voldoet.  Ook genereert u hier uw “Privacy beleid” document in PDF formaat, waarin alle gegevens worden verwerkt die u heeft ingevuld in het 10 stappenplan. Dit “Privacy beleid” document voldoet aan de AVG normering gesteld door Brand Compliance ten behoeve van een eventuele AVG certificering.

 

AVG certificering

De software van AVG online is gebaseerd op het 10 stappenplan van de Autoriteit Persoonsgegevens én de AVG/GDPR normering van Brand Compliance.

Dit betekent dat u na afronding een externe AVG certificering kunt aanvragen bij het Audit bureau Brand Compliance.

 

Kostenindicatie of meer informatie?

De werkzaamheden die nodig zijn om uw organisatie aantoonbaar te laten voldoen met documentatie aan de AVG/GDPR privacywetgeving zijn verschillend per type organisatie. De hoeveelheid werkzaamheden zijn afhankelijk van het aantal bedrijfsprocessen en de grootte van uw organisatie, alsmede de branche waarin u werkzaam bent.

Het basis AVG programma van ISO Privacy advies kost € 1.950,00 excl. BTW en is doorgaans geschikt voor bedrijven en organisaties tussen de 10 en 100 medewerkers.
Het basis programma bestaat uit het volgende:

  • Eén dag (incl. reistijd) hulp bij privacy bij u op locatie
    – Introductie AVG/GDPR privacywetgeving
    – Het 10-stappenplan van de autoriteit persoonsgegevens
    – Aan de slag met de software van AVG online
  • Eén dagdeel (incl. reistijd) nazorg en controle
  • Telefonisch support gedurende oplevering (afhankelijk van of u zaken zelf wilt doen)
  • 1 jaar toegang tot AVG online software (daarna € 19,50 per maand)

Optionele tarieven

  • Een extra dagdeel ondersteuning door een Privacy Officer van bij u op locatie: € 380,00 excl. BTW
  • Privacy Officer helpdesk: € 95,00 (op basis van gemiddeld 1 uur per maand)

Bel ons op 040-7878750 voor een kostenindicatie of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een gratis en vrijblijvend telefonisch Privacy updategesprek.