De AVG is van kracht. Bent u al klaar voor de nieuwe privacywetgeving? Als u twijfelt of u alles op orde heeft dan hebben wij de oplossing voor u; de AVG check inclusief een ICT scan.

 

AVG check

  • Voldoet u aan de documentatieplicht?
  • Heeft u alle gegevensstromen in kaart gebracht?
  • Moet u een DPIA uitvoeren?
  • Zijn alle verwerkersovereenkomsten in orde?

Allemaal vragen waarvan u misschien denkt dat u alles op orde heeft maar weet u het zeker en heeft u wel overal aan gedacht? ISO Privacy Advies helpt u hiermee middels een AVG check. De AVG check is een checklist waarin alle verplichte onderdelen van de Autoriteit Persoonsgegevens aan bod komen. Maar de AVG check is niet het enige wat we doen want we geven u meteen een advies op maat én als u wilt een ICT scan op uw computernetwerk.

 

ICT scan

Zijn alle technische beveiligingsmaatregelen op orde en ook up to date? Een collega van OBI Automatiseringen komt met ons mee en bekijkt meteen of alles op ICT gebied wel voldoende beveiligd is. Ook geeft hij u meteen een advies op maat. Zo heeft u twee vliegen in één klap; een AVG check én een ICT scan!

 

Kosten AVG check en ICT scan

Vanaf € 895,00 heeft u een AVG check en een ICT scan op locatie inclusief een rapportage van ISO Privacy Advies. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw bedrijf.

 

Zelf doen!

Als u nog niet voldoet aan de AVG dan is het verstandig om snel aan de slag te gaan. Immers bent u dit als organisatie verplicht. ISO Privacy Advies schrijft in het artikel ‘In 10 stappen Privacy Proof!’ hoe u het zelf kunt doen.

Meer weten over de AVG of de het inhuren van een Privacy Officer? Bel dan naar 040-7878750 of maak gebruik van ons terugbelformulier.